Z veseljem obveščamo člane in zainteresirano javnost, da bomo tudi v letu 2024 izvajali mentorsko shemo, ki mladim tolmačem in tolmačkam zagotavlja podporo na začetku poklicne poti ter omogoča prenos izkušenj in praks uveljavljenih tolmačev in tolmačk, s čimer v ZKTS krepimo poklicno povezanost in medgeneracijsko sodelovanje.

Po lanskoletnih izkušnjah in vtisih sodelujočih na prvi izvedbi smo se odločili, da bomo mentorsko shemo zamaknili v drugo polovico leta, in sicer bo trajala od 1. septembra do 31. decembra 2024. Prijave zbiramo do vključno 15. maja 2024. Zainteresirani kandidati za mentorirance in mentoriranke se prijavite tukaj, redni člani in članice, ki bi se želeli preizkusiti v vlogi mentorja ali mentorice, pa se prijavite tukaj.

Pred prijavo si za več informacij si preberite še Smernice. Če se vam še vedno porajajo vprašanja ali dvomi, se obrnite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. in z veseljem vam bomo pomagali.

Izobraževanja

Prijava na novice

Združenje konferenčnih
tolmačev Slovenije (ZKTS)
Krekov trg 10
1000 Ljubljana

ZKTS stran Facebook

+386 41 648 416

Združenje konferenčnih tolmačev Slovenije je edino stanovsko združenje konferenčnih tolmačev v Sloveniji, ki že 45 let jamči za visoko kakovost storitev konferenčnega tolmačenja.