Po skoraj treh letih od začetka pandemije, ki je temeljito pretresla tolmaški trg z novo obliko tolmačenja - tolmačenjem na daljavo, vam v izpolnjevanje ponujamo anketo o vaših izkušnjah s tolmačenjem na daljavo in stališčih. Podobno anketo smo že posredovali kmalu po začetku pandemije ter konec leta 2020 oz. v začetku 2021, tokratno anketo pa v nekoliko preoblikovani različici izvajamo v sodelovanju s študentko tolmačenja na mariborski filozofski fakulteti Sašo Krajnc, ki na to temo pripravlja magistrsko nalogo.
 
Tukaj je povezava na anketo, ki je anonimna in vam bo vzela približno 10 minut.
 
Hvaležni bomo, če se boste odzvali in anketo oz. to sporočilo posredovali tudi drugim konferenčnim tolmačem, da bomo zagotovili čim boljšo odzivnost oz. vsaj tako, kot v prvih dveh krogih ankete (prvi krog maj 2020, drugi krog januar 2021). Na ta način bomo dobili boljši vpogled v trenutno stanje na slovenskem trgu in tako tudi lažje načrtovali prihodnje aktivnosti na tem področju. Nasvete, smernice in druge uporabne dokumente s tega področja še vedno najdete na naših spletnih straneh
 
Anketa bo aktivna do 6. 3. 2023, vabljeni k sodelovanju!

Izobraževanja

Prijava na novice

Združenje konferenčnih
tolmačev Slovenije (ZKTS)
Krekov trg 10
1000 Ljubljana

ZKTS stran Facebook

+386 41 648 416

Združenje konferenčnih tolmačev Slovenije je edino stanovsko združenje konferenčnih tolmačev v Sloveniji, ki že 50 let jamči za visoko kakovost storitev konferenčnega tolmačenja.