Združenje konferenčnih tolmačev Slovenije vabi na

TRIDNEVNI INTENZIVNI OSVEŽITVENI TEČAJ FRANCOSKEGA JEZIKA ZA TOLMAČE

 • 24. 5. 2017: francoščina kot C jezik
 • 26. 5. 2017: francoščina kot B jezik (retour)

K nam smo povabili izkušeno profesorico Jocelyne Raux, ki v svoji jezikovni šoli "2 Coquelicots" v Bretanji poleg rednih jezikovnih tečajev za posameznike ali majhne skupine že več kot deset let ponuja tudi osvežitvene oz. izpopolnjevalne tečaje za tolmače. Ti tečaji so po vsebini in intenzivnosti povsem prilagojeni potrebam in pričakovanjem tolmačev, ki tolmačijo iz francoščine in/ali v francoščino (retour), na prostem trgu ali v okviru nacionalnih ali evropskih institucij.

Vabimo vas, da izkoristite to edinstveno priložnost in se za nekaj dni povsem prepustite francoščini in francoski kulturi ter osvežite znanje francoskega jezika, ne da bi morali za to odpotovati daleč od doma.

CENA tridnevnega tečaja: 370 EUR (člani ZKTS 320 EUR; študentje: 300 EUR)

Cena vključuje izvedbo tečaja, gradivo, ki ga boste prejeli pred in med tečajem, pijačo in prigrizke med odmori, ter pogostitev, ki bo v sredo v prostorih tečaja.

Prijave sprejemamo na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. do vključno petka, 21. aprila, oz. do zasedbe prostih mest. Dodatne informacije so na voljo v priponki, za dodatna vprašanja pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali pokličite na 041 648 416.

Novice

 • In memoriam: Tanja Ovaska 07. 06. 2024

  Globoko smo pretreseni ob težki izgubi drage prijateljice, predane kolegice in odlične tolmačke Tanje Kaarine Ovaska, ki se je do konca pogumno borila s težko boleznijo.

 • Konferenčno tolmačenje v Sloveniji po 20 letih članstva v EU 09. 05. 2024

  Poklicni slovenski konferenčni tolmači, člani ZKTS, so bili že od samega začetka vpeti v proces približevanja Slovenije evroatlantskim povezavam, zlasti ob številnih obiskih slovenskih političnih predstavnikov v tujini in tujih političnih predstavnikov v Sloveniji. To je bilo obdobje številnih mednarodnih izmenjav, ki se ga v tolmaški skupnosti spominjamo kot zlate dobe tolmačenja, ki se je začela z osamosvajanjem naše države.

 • Nova izdaja mentorske sheme 15. 04. 2024

  Pilotna mentorska shema, ki smo jo pri ZKTS izvedli lani, je bila lepo sprejeta, zato smo se odločili, da jo izvedemo tudi letos. Glede na izkušnje in povratne informacije sodelujočih bo mentorska shema letos nekoliko krajša in jo bomo izvedli jeseni: od 1. septembra do 31. decembra 2024. Prijave zbiramo do vključno 15. 5. 2024.

Prijava na novice

Združenje konferenčnih
tolmačev Slovenije (ZKTS)
Krekov trg 10
1000 Ljubljana

ZKTS stran Facebook

+386 41 648 416

Združenje konferenčnih tolmačev Slovenije je edino stanovsko združenje konferenčnih tolmačev v Sloveniji, ki že 50 let jamči za visoko kakovost storitev konferenčnega tolmačenja.